Вила Стефи - Тюленово

Вила Стефи - Тюленово
Местоположение: Шабла
Адрес: с. Тюленово
Тел./Факс: 057435421
E-mail: vila.tyulenovo@gmail.com
Уеб сайт: http://www.kushta-tyulenovo.free.bg

Информация
Вилата се намира на 30 метра в ляво от рибарските лодки на село Тюленово.  Работи целогодишно.  Предлагаме две спални и една стая с три легла, сателитна телевизия, бърз интернет, механа с камина, лятно барбекю с пещ, басейн - през летния период,  просторен озеленен двор с беседка , детски кът с място за игри и почивка. Стаите се отопляват с локално парно, а за горещите летни дни има климатици.  За кулинарите - оборудвана кухня с хладилник. Удобно е както за ценителите на спокойствието и тишината, така и за шумни и весели компании. Близостта до морето и уникалния скалист бряг, дават възможност да се насладите на различни преживявания. Риболов, гмуркане, катерене, разходка с лодка,   разглеждане на скалните пещери по суша и море и сърфинг са само част от разнообразието, което можем да Ви предложим!
       
       За минути може да се озовете на красиви плажове, да разгледате уникалния резерват Яйлата, фара на нос Шабла, Русалка, Шабленската тузла, Калиакра, Болата, Зеленка,  огънчето на Камен бряг, или да вкусите от специалитетите на мидена ферма "Дълбока", а защо не и от нашите рибни и морски деликатеси. С удоволствие ще изпълним Вашите кулинарни желания.

       Tези, които бяха при нас, се връщат отново!
          
       Заповядайте!

 

Настаняване
14 ч.

 

Услуги
пералня, приготвяне на храна, разходка с лодка, риболов

 

Допълнителни услуги
Барбекю, Гладене, Детски кът, Интернет, Климатик, Кухня, Механа, Открит басейн, Отопление, Охрана, Паркинг, Пералня, Пране, Ресторант, Сателитна телевизия, Телевизор, Телефон, Тенис на маса, Тераса, Хладилник, Ютия, Двор, Камина

 

Цени
  Стая   Места   Силен сезон   Слаб сезон   Друг сезон  
  Стандартна стая   2   Юли - Август
40.00 лева
  Март - Юни
30.00 лева
  Септември - Декември
30.00 лева
 
                     
Запитване към хотела  Запитване към хотела
Няма коментари.
  • Вход Вход за потребители