Крайморие Хотел Лагуна

Крайморие Хотел Лагуна
Местоположение: Бургас
Адрес: kв.Крайморие ул.Христо Арнаудов 9 б
Тел./Факс: 056890500
E-mail: kraimoriebg@abv.bg
Уеб сайт: http://lagunahotel@abv.bg

Информация
През последните деситилетия Крайморие се утвърждава като привлекателно място за развитие на вътрешен и международен туризъм.
Туристическо селище Крайморие е разположено 10 км на юг от гр. Бургас. Има удобни и красиви плажове с бистра морска вода. Плажната ивица, застлана с чист златист пясък и спокойно море с равномерно полегато дъно създава добри условия за плаж, плуване и игри, Северно от Крайморие се е намирала средновековната крепост "Форос", която се счита за предшественик на гр. Бургас, а на изток в морето е единственият по големина остров в Черно море - "Света Анастасия" където е изградена музейна експозиция, показваща културно историческо наследство от южното Черноморие. Островът е достъпен за туристи чрез параходна връзка от гр. Бургас или Крайморие

 

Настаняване
Семеен хотел "Лагуна" - работи целогодишно.Хотелът разполага с 3 единични стаи, 10 двойни стаи ,3 тройни стаи и 2 апартамента.Всички са със самост. санит. възел и собствени тераси. Обзаведени са стилно и модерно като впечатляват със своя уют и комфорт, което го прави идеален избор за градски хотел и дава възможност за приятно прекарване, краткотраен отдих и за летуване разполагат с cable TV, интернет, хладилник и климатик.Намира се на тихо и спокойно място с чудесна гледка към Черно море и към централната част на Крайморие,на около 300 м. от морето и плажа. Хотела има панорамна тераса гледка към морето и ресторант-пицария . По желание закуска обяд и вечеря.

 

Услуги

- Ресторант - 40 места Пица-ресторант "Лагуна"

- Собствен транспорт за трансфер на клиенти

- Паркинг
- Ютия на рецепцията
- Обмяна на валута

- RENT A CAR

- Възможност за организиране на екскурзии и обиколки на района.
- Наблюдение на птици - посещение на влажните зони около Бургас - защитената местност Пода ( местност "Пода".) - Един от регионите с най-голямо биологично разнообразие на птици в Европа.
- Романтична разходка до остров Св. Анастасия, на който в миналото са заточвали затворници. Сега затворът е превърнат в музей, който заедно с църквата и фара са едни от забележителностите на острова.

 

Допълнителни услуги
Гладене, Интернет, Кабелна телевизия, Климатик, Лятна градина, Мини-бар, Обменно бюро, Отопление, Паркинг, Пералня, Разплащане с карта, Ресторант, Сателитна телевизия, Сейф, Ски гардероб, Телевизор, Тераса, Химическо чистене

 

Цени
  Стая   Места   Силен сезон   Слаб сезон   Друг сезон  
  Стандартна стая   2   Юли - Август
30.00 лева
  Септември - Юни
25.00 лева
  -
20.00 лева
 
  Апартамент   4   Юли - Август
55.00 лева
  Септември - Юни
50.00 лева
  -
45.00 лева
 
                     
Запитване към хотела  Запитване към хотела
Няма коментари.
  • Вход Вход за потребители