Ау Натур

Ау Натур
Местоположение: Троян
Адрес: г.желязна,т.чепарски 23
Тел./Факс: 024684217
E-mail: szp@abv.bg
Уеб сайт: http://www.aunature-troyanhotel.com

Информация
Къщата за гости с енамира на 130 км от София на 30 км от град Троян.Три етажна сграда,със стаи и апартаменти съвремненно и комфортно обзаведени,със санитарен възел,телевизор,хладилник,кабелна телевизия,интернет.Има ,просторен салон за хранене,локално парно с конвенторна климатична система,обурудвана кухня,барбекю,градина.Местността е подоходяща за разходки , планинскки преходи,лов,има язовир,той предостая условия за риболов и водни спортове.

 

Настаняване
Стаите са двойни с матрак тип хотелски.Има и апартаменти.Настаняването става след 14.00 часа.За дете до 6г не се заплаща,дете до 12 г се настанява с отстъпка.

 

Услуги
организиране на тържества и събития,съдействие при църковни ритуали. можете да приготвите храната си сами,наблизо има ресторант,в който можете да се храните,или ние да приготвим храната ви с предварителна заявка за това.

 

Допълнителни услуги
Барбекю, Гладене, Интернет, Кабелна телевизия, Кухня, Лятна градина, Механа, Отопление, Паркинг, Пералня, Пране, Разплащане с карта, Ресторант, Сателитна телевизия, Сейф, Сешоар, Телевизор, Тераса, Химическо чистене, Хладилник, Ютия, Двор, Камина

 

Цени
  Стая   Места   Силен сезон   Слаб сезон   Друг сезон  
  Лукс стая   2   Януари - Декември
42.00 лева
  Януари - Декември
42.00 лева
  -  
                     
Моля инсталирайте Flash Player, за да заредите галерията!
Запитване към хотела  Запитване към хотела
Няма коментари.
  • Вход Вход за потребители