Голден Лион

Голден Лион
Местоположение: Приморско
Адрес: Приморско ул.Георги Кондолов 21
Тел./Факс: 0550 78600
E-mail: hotellion@abv.bg
Уеб сайт: http://https://www.hotelgoldenlion.com

Информация

Семеен хотел Голдън ЛИОН се намира на 50 м от северния плаж на живописния Черноморски град Приморско. Тук на границата между морето и Странджа планина можете да вкусите от морския бриз и планинския полъх. А за вашия уют и спокойствие ще се погрижим в семеен хотел Голдън ЛИОН. Хотелът предлага всички удобства, които биха направили почивката ви спокойна, а времето прекарано тук – незабравимо.

Стаите в семеен хотел голдън ЛИОН са  с 2 и 3 легла и апартаменти /4 легла/ Оборудвани са с хладилник,телевизор,климатик баня и тоалетна, тераса.

Тук на моменти времето спира – чист плаж, романтика и тишина – истинска почивка. Пред вас е морето, а зад вас леко ви прегръща планината.

Приморско може да ви изненадва ежеминутно – дюни, безкраен плаж със ситен и мек пясък, гъсти и хладни гори и същевременно модерни заведения и множество начини за забавление, както през деня, така и през нощта.

В близост до Приморско е и приказния природен резерват „Ропотамо”. Резерватът ще ви заплени с причудливите си и невероятно красиви природни феномени – скални образувания, лонгозни гори и други. Друга интересна забележителност е древното тракийско мегалитно светилище Беглик Таш – кръг от камъни, разположени върху скалиста повърхност, в средата на поляна. Древните са обожествявали местността и са я превърнали в своеобразен храм. .

 

 

Настаняване
Стаите в семеен хотел голдън ЛИОН са  с 2 и 3 легла и апартаменти /4 легла/ Оборудвани са с хладилник,телевизор,климатик баня и тоалетна, тераса.

 

Услуги
трансфер от летище Бургас

 

Допълнителни услуги
Интернет, Кабелна телевизия, Климатик, Паркинг, Тераса, Хладилник

 

Цени
  Стая   Места   Силен сезон   Слаб сезон   Друг сезон  
  Стандартна стая   2   Юли - Август
56.00 лева
  Юни - Юни
30.00 лева
  Септември - Септември
30.00 лева
 
                     
Запитване към хотела  Запитване към хотела
Няма коментари.
  • Вход Вход за потребители