Best Western обявява партньорството си с Agoda.com

Best Western обявява партньорството си с Agoda.com

Best Western International, най-голямата хотелска верига в света, обяви партньорството на своите над 4 000 хотела с Agoda.com.

Благодарение на партньорството между Best Western и Agoda.com хотелите от световно известната верига ще могат лесно да бъдат разпространявани на най-бързо развиващите се туристически пазари като Китай, Индия, Индонезия и Тайланд. Това ще даде възможност на двете компании да подобрят и рационализират възможностите на голямата дистрибуторска мрежа Priceline Group.

Agoda.com и Best Western поемат общ ангажимент за осигуряване на отлично обслужване на клиенти. За Best Western е привилегия да бъде в партньорство с Agoda.com, чиито потребители вече ще имат възможност да избират и резервират в един от 4 000 хотела от голямото семейство на Best Western по цял свят.

Agoda.com от своя страна се гордее с иновациите и технологичните решения, които са неизменна част от отличното обслужване на милиони клиенти по света. Партньорството й с Best Western засилва позициите на уеб сайта на пазара и благоприятства за отличното й бързо обслужване на клиенти в този динамичен свят.

Новото партньорство ще бъде подкрепено с каналния мениджър DerbySoft, който предлага софтуерни решения за бързо, ефективно и лесно управление на инвентара, наличността и цените на всички хотели с марката Best Western.

1024 прочитания
23.03.2015
Няма коментари.
  • Вход Вход за потребители