Австрийската нискобюджетна авиокомпания NIKI с полети до София

Booking.com

Австрийската авиокомпания NIKI вече официално лети и до България. Нискобюджетният авиопревозвач ще обслужва линията Виена – София – Виена със самолет Airbus A 319. Полетите ще се извършват всеки ден без събота, като в делничните дни часът на излитане от София ще бъде 13.15 ч, а на кацане във Виена – 13.45 ч. местно време. В същите дни, обратния полет от австрийската столица ще бъде с час на излитане 10.00 ч. и час на кацане 12.30 ч. местно време.

В неделя самолетът ще излита от София в 22.30 ч. и ще каца във Виена в 23.00 ч. От Виена разписанието ще бъде с час на излитане 19.20 ч. и кацане в София в 21.50 ч. местно време.

Австрийската авиокомпания NIKI е основана от световния шампион от Формула 1 – Ники Лауда. Всички полети на авиопревозвача от Виена до София ще бъдат обслужвани от Терминал 2 на летище „;София“;. Цената за еднопосочен билет от София до Виена започва от 29 евро, като това включва данъците и летищните такси. Резервации за билетите могат да се направят он-лайн на адрес www.flyniki.com, както и в центъра за обслужване на клиенти на тел. 02 – 491 75 06 или в туристическа агенция.
 

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар