Българските плажове сред Топ 5 най-секси плажове в Европа

Booking.com

Проучвания показват, че голяма част от плажовете по света не приветстват желанието на туристите да се впуснат в любовни нощни авантюри на брега на морето. В повечето случаи за това се налага сериозна глоба или дори може да се стигне до арест.

Мотивиран от последните актуални класации за най-секси плажове в света, руският информационен портал Путешествия@mail.ru, решава да направи собствено проучване и да определи кои са 5-те най-добри плажове в Европа, създаващи условия на туристите за незабравима романтична вечер. Сред дестинациите с Топ 5 най-секси плажове на Стария континент се нарежда и България.

1. И така, първото място в класацията заемат испанските плажове Калета де Велес и Торе дел Мар в района Коста дел Сол. Местните власти в град Велес Малага са въвели специален надзор за секс на плажа – от 1 до 2 часа сутринта, когато кипи нощният живот и много двойки търсят уединение. Въпреки това туристите, които правят секс на плажа в други райони на Испания, могат да претърпят наказания и да им бъде наложена сериозна глоба от няколко хиляди евро.

2. Второто място в класацията се отрежда на Ибиса. В този испански остров трудно може да се определи специфично място за любовни авантюри, тъй като вечер цялото му крайбрежие е изпълнено с усамотени двойки.

3. На трето място се нареждат плажовете в България. Според руския информационен сайт, органите у нас са премахнали всички забрани и наказания за секс на плажа. Порталът дори цитира вестник „;Дойче веле“;, според който броят на двойките, които правят секс на открито по българските плажове е шокиращо голям.

4. Четвърто място се заема от плажовете в Холандия. В страната на лалетата не съществуват никакви забрани за романтични срещи и любовни приключения на плажа. Всъщност от 2008 г. насам, сексът по плажове и паркове в Холандия е официално позволен.

5. Петото място в класацията е за Хърватия и по-специално остров Лопуд, който се намира малко по-на север от Дубровник. Островът е считан за един от големите нудистки центрове, но за разлика от други нудистки плажове в Хърватия, където за секс на плажа ще ви бъде наложена сериозна санкция, на остров Лобуд тази забрана не се прилага. Всъщност, официална наредба има, но местните власти и полицията си затварят очите за нощните нарушителите.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар