Ресторант в Ню Йорк се превърна в истински хит сред туристите

Booking.com

Ню Йорксият бар и ресторант „;The Exchange Bar & Grill“;, разположен в близост до Грамърси парк, се превърна в истинска атракция за жителите и гостите на града.

Цените на предлаганите храна и напитки в заведението се променят всяка минута. Менюто се показва на специално електронно табло за съобщения, подобно на фондовата борса. На него се виждат цените и техните изменения в зависимост от търсенето на съответната напитка или ястие. Например, бирата Гинес може да струва между 4 и 8 долара в зависимост от това колко често се поръчва от клиентите. Търсенето може да повиши цената на някоя марка бира, но това автоматично води до намаляване на цените на останалите марки.

Използваният хитър трик превърна заведението в американския мегаполис в истински хит и допринесе за големия интерес от страна на туристите. Мениджърите на „;The Exchange Bar & Grill“; са подготвили още интересни изненади за футболните фенове, които вече нямат търпение да проследят срещите от Световното първенство по футбол 2010 в хитовия бар.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар