Седемзвездният „Дворец на Изгубения град” е най-луксозният хотел за Мондиал 2010

Booking.com

Седемзвездният „;Дворец на Изгубения град“; несъмнено се нарежда сред едни от най-необикновените хотели на планетата. Великолепният комплекс е разположен в Сън Сити, на 190 км от Йоханесбург и заслужено оглавява класацията за най-луксозен хотел в Южна Африка.

Според легенда, преди много години древна африканска цивилизация избира тези земи, за да построи прелестен дворец за своя крал. Злощастно и опустошително земетресение разрушава кралския дворец и прогонва жителите на града. Днес тази великолепна царска резиденция е възстановена и превърната в разкошен седемзвезден комплекс, станал една от най-големите атракции в южноафриканската страна.

„;Дворецът на Изгубения град“;  разполага с 338 луксозни стаи, между които 4 ВИП апартамента – Кралски, Царски, Африкански и Пустинен. Всички апартаменти са въплъщение на царския лукс и разкош. Те смайват с ръчно декорирани тавани, мозайки и фрески по стените, отвеждащи ни към богатата южноафриканска история и култура. Всеки от апартаментите разполага със самостоятелна сауна и джакузи. Стандартните стаи също предлагат достатъчно удобства, благодарение на които ще се почуствате като истински царе. Входно антре, луксозна баня, комфортен кът за сядане, климатик, телевизор, радио, сейф, телефон и минибар – всичко това е на ваше разположение.

Най-луксозният хотел в РЮА смайва своите гости с огромен басейн, декориран с великолепни мозайки и склуптури на животни. Той се намира извън главния вход на Двореца и е отличен начин за разхлаждане в горещите дни. Снек барът при басейна предлага екзотични коктейли и разхладителни напитки, с които да разведрите деня си.

Престоят в „;Двореца на Изгубения град“; е несъмнено едно най-вълнуващите преживявания за всеки турист, посетил Южна Африка. Ако останете тук за няколко дни, ще почуствате поне за миг, че живеете в свой собствен дворец от мечтите.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар