Индийски хотел е обявен за най-добрият на планетата

Booking.com

За 15-а поредна година американското топ списание за туризъм „;Travel+Leisure“; изготвя класация със 100-те най-добри хотели на планетата. Подредбата се извършва въз основа на широка анкета сред читатели на изданието.

Тази година голяма част от избраните най-добри десет хотела по света се намират на екзотични, спокойни и отдалечени места. Върха на класацията заема зашеметяващият хотел „;Oberoi Vanyavilas“;, разположен в индийския национален парк Рантамбхор. На второ място след него се нарежда „;Triple Creek Ranch“; в американския щат Монтана. Третото място се заема от „;Fairmont Mara Safari Club“; в столицата на Кения, Найроби. Хотелът прави главозамайващ скок от 93 позиции, след класирането си през 2009 г. на 96-то място. Още едно изтрелване напред в класацията отбелязва луксозният хотел „The Peninsula Bangkok“ в тайландския мегаполис Банкок – той се придвижва от 66-то място за миналата година на едва 7-мо място за 2010 г.

И така, предлагаме ви да видите цялата класация на десетте най-добри хотели на планетата за 2010 г., определени от читателите на списание „;Travel+Leisure“;.

1. „;Oberoi Vanyavilas“; – Национален парк Рантамбхор, Индия
2. „;Triple Creek Ranch“; – Монтана, САЩ
3. „;Fairmont Mara Safari Club“; – Националния резерват Масай Мара, Кения
4. „;San Ysidro Ranch, a Rosewood Resort“; – Санта Барбара, Калифорния, САЩ
5. „;Oberoi Amarvilas“; – Агра, Индия
6. „;Nisbet Plantation Beach Club“; – остров Невис
7. „;The Peninsula Bangkok“; – Банкок, Тайланд
8. „;Palazzo Sasso“; – Равело, Италия
9. „;Domaine des Hauts de Loire“; – Онзен, Франция
10. „;Four Seasons Hotel Mexico – Мексико.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар