В Дубай арестуваха туристка по бикини

Booking.com

Английска туристка е арестувана от полицията в Дубай след като направила дефиле по бикини в най-големия търговски център в света Dubai Mall. Докато пазарувала в луксозния мега мол, британката била упрекната от местна жителка за провокативния си външен вид и прекалено дълбоко деколте. Между двете дами избухнала кавга, която провокирала чуждестранната туристика да свали останалата част от дрехите си и демонстративно да направи дефиле по бикини.

Охраната в Dubai Mall реагирала светкавично и извикала полиция, която веднага задържала скандалната полугола британка за непристойно поведение. Подобни постъпки на чуждестранни туристи в ОАЕ не са рядкост и обикновено се наказват със солидна глоба или затвор.  

Припомняме, че само преди няколко месеца в Дубай бе арестувана млада двойка от Лондон. Момичето и нейният партньор бяха изпратени в затвора за един месец затова, че по време на вечеря в ресторант са демонстрирали близост и са се целували. За да се намалят непристойните постъпки на чуждестранните туристи, специални табелки, поставени във всички хотели, ресторанти и молове в Дубай, призовават гостите да зачитат местните обичаи.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар