Модели, масажи и женски бой в кал в новия автралийски хотел, предназначен само за мъже

Booking.com

През ноември в Австралия предстои да бъде открит райски курорт, предназначен само за мъже, съобщава The Australian. Необикновеният хотелски комплекс „;Lynx Lodge“;, който е разположен недалеч от Сидни, е креативен проект на компанията „;Unilever“;, производител на дезодоранта „;Lynx“;.

Райското място ще предлага на своите туристи 33 удоволствия, между които голф, волейбол, колоездене, риболов, каякинг и отлична кухня, но най-голямото преимущество, е че персоналът ще се състои от изумително красиви жени.

Вечер гостите на „;Lynx Lodge“; ще се наслаждават на женски бой в кал, а преди да заспят камериеки ще ги изненадват със зрелищен бой с възглавници. Сутрин след „;секси събуждане по телефона“;, ги очаква закуска в леглото, масажи, спа процедури и други приятни удоволствия.

Според говорител на „;Lynx Lodge“;, концепцията на нестандартния хотел се гради именно върху полулярните мъжки фантазии. Ето защо в хотела са ангажирани красиви модели, които ще гарантират за незабравимия престой на гостите. От комплекса подчертават още, че взаимоотношенията между туристите и нежния персонал ще бъдат строго следени под зоркото око на охраната на хотела.

В интернет пространството вече е разпространен горещ рекламен спот на австралийския хотел, който успешно разпалва мъжките сърца.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар