Райски остров само за блондинки ще се появи на Малдивите

Booking.com

Мотивирана от желанието да докаже, че русите дами са не по-малко интелигентни от брюнетките, литовската компания Olialia реши да създаде на Малдивите модерен курорт само за блондинки.

Екзотичното ваканционно селище ще примамва с луксозни хотели, спа центрове и развлекателни комплекси, а най-интересното е, че обслужващият персонал ще се състои от умни и образовани блондинки. Вълшебният „;блондински“; рай ще бъде разположен на частен остров в сърцето на Индийския океан, а официалното му откриване е запланувано за 2015 г.

До острова на блондинките ще се стига с директни полети, като дори пилотите и стюардесите ще бъдат със светли коси. По време на престоя си, гостенките на курорта ще могат да посещават „;образователен център“, в който ще получават ценни съвети за мечтаната перфектна форма и безупречен външен вид.

Нестандартната идея е само част от креативните проекти на компанията Olialia Group. Припомняме, че тя бе създадена преди няколко години под егидата на организацията на блондинките в Литва, която днес обединява над 20 000  русокоси дами в страната. За кратко време компанията успя да се превърне в най-популярната марка в Литва и днес развива изключително успешен бизнес в 75 отрасъла, предлагащи от хранителни продукти, козметика и поп музика до  центрове за разкрасителни процедури и рент-а-кар на луксозни лимузини.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар