Леден хотел отваря врати в Румъния

Booking.com

Ледените хотели стават все по-популярни сред туристите, които търсят нови и различни зимни преживявания. На 25 декември тази година, в северната ни съседка Румъния предстои откриването на подобно ледено здание в Карпатите, съобщи Турпром.

Местен планински спасител създава необичайния хотел през 2006 г. Оттогава всяка зима в навечерието на Коледните празници леденият хотел отваря врати и до пролетта посреща любопитни туристи от цял свят.

Нетрадиционното ледено здание смайва с уникален дизайн и атмосфера. На разположение са 14 стаи, всяка от които впечатлява с ефектно обзавеждане и декорация със скулптури и специално осветление. В хотела температурата се запазва около -2 C˚ , дори ако градусите навън паднат до -20 C˚. Но това в никакъв случай не намалява комфорта на гостите – за да бъде топло и уютно, леглата са застлани с животински кожи, одеяла и спални чували.

Истинска ледена атракция е леденият бар, който сгрява гостите с богато разнообразие от топли и вкусни ястия и пъстроцветни коктейли, поднесени в специални ледени съдове.

Към хотела е изграден от лед и уникален параклис, в който ако желаете можете да се венчаете с половинката си.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар