В кои европейски градове да се пазим от джебчии?

Booking.com

През септември туристическият портал „;TripAdvisor“; направи проучване и публикува интересна класация, която подрежда европейските градове, криещи най-голям риск от джебчийски обир.

На първо място в класацията се нарежда Барселона, а най-опасни точки в испанския мегаполис са прочутата централна улица Рамблас и пазарът Ла Бокерия.

Вторият град, в който има опасност да бъдете обрани от джебчии е италианската столица Рим. Макар да е едно от най-роматичните места в Европа, на трето място в класацията се нарежда градът на любовта Париж.

В челната десятка попадат още водещи дестинации на Стария конетинент – Мадрид, Атина, Прага, Аликанте, Лисабон, Тенерифе и Лондон.

TripAdvisor е изготвил своята класация въз основа на мнения и отзиви на туристи, преживели подобни неприятни емоции по време на пътуването си в Европа. Въпреки резултатите, порталът съветва туристите да не пропускат възможността да посетят тези уникални по своему градове, но да бъдат много внимателни и да се пазят от нахалните джебчии.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар