Женският секс туризъм процъфтява

Booking.com

Секс туризмът се превърща в една от най-големите туристически сензации по света. Оказва се обаче, че той става все по-голям хит не толкова сред мъжете, отколкото сред представителките на нежния пол. Все повече дами на средна възраст, уморени от ролята си на съпруги, майки и домакини, решават да се впуснат в „;забранени“; приключения по време на релаксиращата си почивка.

Сред най-изкушаващите дестинации за женски секс туризъм са курортите в Ямайка, Куба, Доминиканската република и други подобни екзотични места на Карибите. Там прииждат ентусиастки предимно от Европа и Канада, като за една седмица получават мечтания 20-годишен „;младоженец“;, поразяващ с изваяните си форми и страстен темперамент. Голяма част от дамите, вкусили от сладостта на секс почивката, стават редовни клиентки и ежегодно си подаряват тайнствено и безгрижно бягство до Карибите.

Интересен е фактът, че туристките, които търсят подобни приключения по тези места си имат своите прякори. В Ямайка например наричат всяка новодошла бяла жена “Бутилка мляко“;. В Барбадос описват канадките като “Синдромът на канадската секретарка“;, а на Бермудите за англичанките са избрали наименованието „;Дългите опашки“;. Местните мъже също носят своите псевдоними – например в Ямайка мъжете, които правят компания на чужденките са известни с името „;Рент-а-раста“;.  

Да не забравяме, че всяко удоволствие си има своята цена. Така и всяка сексуална забежка на туристките с местните жители си има своето финасово изражение. Различни проучвания показват, че забавления от този род може да струват около 30 долара на час, а за по-ненаситните дами между 150 – 200 долара за цяла вечер.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар