Безплатна петзвездна супер луксозна почивка срещу … секс пред камера

Booking.com

Ако сте авантюристи по душа, обичате лукса и си падате по нестандартните идеи, то тази със сигурност ще ви се услади… Как ви се струва да спите в петзвезден супер луксозен хотел в сърцето на Ню Йорк, при това абсолютно безплатно?!

Офертата звучи много примамливо, но преди да сте стегнали куфарите, е добре да ви кажем, че като клиенти на баровския хотел трябва да изпълните едно условие: да правите секс в стаята си и всеки сладък миг от любовните ви изживявания да бъде заснет с камера. И това не е всичко – желаещите трябва да подпишат предварително декларация, че са съгласни записът от половия акт да бъде качен в интернет, пише вестник „;Ню Йорк Пост“.

Скандланата идея е хрумнала на краля на шведската порноиндустрия Берт Милтън. Желанието му е да създаде супер луксозна верига от петзвездни хотели, които да работят напълно безплатно за своите клиенти. Богаташът е изчислил, че хотелът ще носи средно по 43,8 милиона долара годишно (120 000 долара на ден / 5000 долара на час) само от интернет абонамента.

Пред „;Ню Йорк Пост“ шведският порномагнат е казал, че сексхотелът ще бъде перфектно място за суингъри, макар, че ще се радва да пристигат всякакви свободомислещи хора от различни точки на света.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар