Банско открива зимен сезон 2010/2011 със световни ски легенди

Booking.com

С грандиозно зимно шоу с участието на световни ски величия предстои откриването на зимен сезон 2010/2011 в най-добрата ски зона в България и на Балканите. Събитието ще се състои на 11 декември (събота), а организаторите отново са се погрижили за впечатляваща програма и много снежни емоции.

Откриването на ски сезона в Банско ще започне в 11.30 ч. на Бъндеришка поляна с Audi Off-road show. Само половин час по-късно ще последва грандиозен спектакъл на писта „Алберто Томба“ – това е традиционното благотворително състезание и звездният паралелен слалом Bansko Ski Legends’ Race, в който ще вземат участие ски величия като Марк Жирардели, Люк Алфан, Мария Вализер, Михаел Файт , Йозев Щробл, Михаел фон Грюниген, Андреас Венцел и Петър Попангелов. Церемонията по официалното отркиване и награждаването на победителя в благотворителното състезание ще се състои на специално издигната Снежна сцена на Бъндеришка поляна. За доброто настроение ще се погрижат  детска вокална група БОН БОН и Румънеца и Енчев, а водещи по време на събитието ще бъдат Део и Мария Силвестър.

Зимният празник и снежното настроение ще се пренесат в града. В 17.30 часа от Начална станция на кабинковия лифт ще започне факелно шествие, което ще стигне до централния площад в Банско. Там в 18.00 часа ще се състои официалното откриване на Ски Сезон 2010/2011. Тогава ще бъдат връчени и пристижните награди  „Банско – зимна столица на Балканите“ и „Най-мащабна инвестиция в зимния туризъм“. Вечерта ще продължи с истинска зимна фиеста, придружена с музика, танци, фойерверки и огнена феерия.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар