В Шанхай отвори врати най-икономичният хотел в света

Booking.com

Ако мечтаете да посетите далечен Китай и не си падате по скъпите и претенциозни хотели, непременно пробвайте най-новия хит в страната! В Шанхай току-що бе открит най-икономичният хотел на планетата – той си извоюва тази слава не само заради невероятно ниската цена, но и заради площта, на която се простира.

Атрактивното здание е разположено само на 300 квардатни метра, но въпреки това може да приюти до 70 гости. Ако вече се чудете как е възможно това – отговорът е лесен. Вместо в стаи, хотелът настанява клиентите си в капсули с размери метър на два. Те са звукоизолирани и разполагат с всичко необходимо за прекарването на една приятна вечер – от меките чаршафи, до нощната лампичка и телевизора. 

Цената на нощувка в необичайния хотел е 5 щатски долара, но ако искате да си дремнете за малко през деня, можете да се възползвате от офертата за почасово настаняване – цената тогава пада дори под 1 долар.

Първите смелчаги-клиенти твърдят, че в най-икономичния хотел се спи спокойно и приятно. Като неудобство изтъкват общите тоалетни в хотела и факта, че хотелът не разполага с двойни капсули, в които могат да се настанят с половинките си.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар