Български хотел се класира сред дванайсетте най-обичани в света

Booking.com

Holidaycheck – един от най-големите интернет портали за туристически оценки направи своя класация с най-обичаните хотели в света. Тя е съставена въз основа на мненията на потребителите, които за наша радост са отредили място на български хотел в челната дванайсетица.

Черноморският Sol Luna Bay & Mare Resort в Обзор е не само един от най-препоръчваните хотели на планетата, но и дели една категория с луксозния Атлантис в Дубай, съобщават от мениджмънта на хотела.

Тази година за първи път, класацията е разделена в 10 категории. Именно в главната категория за най-обичан хотел, публиката класира родния Sol Luna Bay & Mare Resort. Следват категориите за най-предпочитан хотел при гости под 30 г., при гости над 50 г., най-предпочитан хотел от двойки, от семейства, както и категориите уелнес, морски и градски туризъм и специалната награда от редакцията на портала.

Макар да съществува едва от две години, хотел Sol Luna Bay & Mare Resort, който е под мениджмънта на най-голямата испанска хотелиерска верига „Сол Мелиа“, се радва на второ поредно отличие. „;Предизвикателствата, пред които сме поставени, са много. Тази година работихме в условия на финансова криза, но никога не сме правили компромис с качеството“;, споделя директорът на Sol Luna Bay & Mare Resort Иван Донев, който за четвърти път е отличен с награда от Holidaycheck.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар