Наградиха най-злополучният турист в света

Booking.com

В Ню Йорк се състоя една наистина необичайна церемония – награждаване на най-залополучния турист в света. Това е американският лекар Гари Фелдман от Вентура, Калифорния, който чрез гласуване бе избран за най-големия карък сред пътешествениците, съобщава USA Today.

Ето каква е неговата история: през октомври 2009 г., американецът пристигнал във Виетнам на хуманитарна мисия. За нещастие още в началото на престоя си, претърпял ужасен инцидент. Фелдман решил да разгледа местните забележителности и се отправил към високопланински район на север от Ханой. Докато се наслаждавал на гледката от високо, стръмната скала под краката му се сринала и той полетял надолу от цели 9 метра височина. 14 часа работа са отнели на 10-те спасители, които участвали в спасителната операция. След като бил откаран в болница, лекарят е претърпял цели 7 операции.  

Въпреки неприятното преживяване и все още продължаващото лечение, Гари Фелдман присъства на церемонията и с радост прие ваучера за екскурзия на стойност 10 хиляди долара. За наградата за най-злополучен турист си съперничиха над 800 каръци-пътешественици, смайващи със своите истории за трамви, болести и всякакви злополуки, сполетяли ги по време на пътуване.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар