Гостите на австралийски хотел „замръзват” на минус 190 градуса

Booking.com

Мястото е The Grace Hotel в австралийския град Сидни, а офертата наистина примамлива! Какво ще кажете да изложите тялото си на температура от минус 190 градуса, каквато се използва при криотерапията? Е, със сигурност няма да замръзнете…но ако сте почитатели на силните усещания, изживяването определено ще ви хареса.

Новата криолаборатория в хотела ще ви предложи уникалния шанс да се запознаете с криотерапията отблизо и всичко това само с 3-минутен сеанс! Според създателя на лабораторията Карл Бен, преживяването може да бъде сравнено с това да скочиш гол в дълбок сняг, съобщават от австралийския сайт news.com.au.

Ако вече сте един от ентуасиастите, ето какво ви очаква: необходимо е да влезете в ледената баня само по бельо и чорапи. На 20-секундни интервали стойността на температурата ще започне да пада постепенно, така че охлаждането да стане плавно и шокът за тялото ви да не бъде голям. Възможно е да изпитате неприятно усещане само през последните 30 секунди. Но крайният резултат си заслужава – според създателя на лабораторията, голямото освобождаване на адреналин и ендорфини осигурява невероятно усещане и доста силни емоции.

Клинични изпитания в Европа показват, че криотерапията увеличава белите кръвни телца и намалява възпаленията. Счита се още, че подобна ниска температура засилва имунната система и помага на спортисти да се възстановят.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар