Два европейски хотела в Топ 10 на най-добрите хотели за организиране на сватба по света

Booking.com

Италианският хотел L’Andana и хотел Convento Do Espinheiro в Португалия бяха класирани в челната десятка с най-добрите хотели за организиране на сватба по света, писа списание Luxury Travel Magazine.

Хотел L’Andana се намира в един от най-красивите райони на Италия – Тоскана. Той е разположен в бившата лятна резиденция от XVI век, принадлежала на херцог Леополд XVI. В двора има параклис, построен в неокласически стил. Ресторантът на хотела е създал специални сватбени менюта за прекрасния ден. В допълнение, в L’Andana можете да поръчате всичко необходимо за вашата сватба: цветя, декорация, фризьор и гримьор…дори сватбена рокля!

Португалският хотел Convento Do Espinheiro се счита за национално богатство на страната. Той се намира в сградата на бивш манастир от ХV век, разположен в живописно място, близо до историческия град Евора, който е част Списъка на световно наследство на ЮНЕСКО.

В Топ 10 с най-добрите хотели за сватбени церемонии по света са включени още: Intercontinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa, разположен в екзотичния курорт Бора Бора, Френска Полинезия, Conrad на индонезийския остров Бали, Dunton Hot Springs в Колорадо, САЩ, мексиканският хотел One&Only Palmilla, хотел Mandarin Oriental в Токио, както и Raffles Resort на великолепния остров Кануан, част от територията на Сейнт Винсент и Гренадини, Intercontinental в Аризона и The Venetian в столицата на греха – Лас Вегас.

Всички тези хотели разполагат със собствени параклиси, а хотелът в Лас Вегас има дори три параклиса, допълва още Luxury Travel Magazine.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар