Къде получаваме най-доброто съотнешение качество-цена докато сме на почивка?

Booking.com

Столицата на Виетнам, Ханой е един от лидерите в класацията на градовете, предлагащи най-добро съотношение между качество и цена в хотелите си. В рейтинга, изготвен от сайта за онлайн хотелски резервации Hotel.info, са взели участие хотели от почти всички категории – от две до пет звезди.

Сайтът посочва, че хотелите в Ханой са получили най-висока оценка по отношение на цената и качеството на услугите, които предлагат. На второ място в списъка се нарежда столицата на Литва – Вилнюс, а третата позиция заема Варшава.

Следващите позиции в Топ 10 на градовете предлагащи достъпни цени и завидно качество в хотелите си са отредени отново на европейски столици – Талин, Прага, Будапеща и Рига. Освен тях в челната десятка попадат тайландската столица Банкок, както и градовете Берлин и Лисабон.

Hotel.info включва в класацията и още 10 дестинации, в които ще получите очакваното качество за парите, които сте платили по време на почивката си – това са Букурещ, Куала Лумпур, Виена, Братислава, Мадрид, Токио, Пекин, Люксембург, Дъблин и Мексико Сити.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар