Самба, пищна фиеста и безопасен секс: Карнавалът в Рио започна!

Booking.com

Най-пищният, най-страстен и   грандиозен латино карнавал в света започна! Всички погледи са отправени към горещия Рио де Жанейро – домакин на прочутата латино фиеста, привличаща стотици хиляди туристи от различни кътчета на планетата.

 

Празникът по традиция бе официално открит с връчването на Ключа на града, който кметът на Рио предаде на Крал Момо – царят на Карнавала. С този символичен акт се поставя началото на 5-дневната пъстра фиеста, по време на която бразилският град със сигурност няма да спи.

 

Горещи латино танци, изящни тоалети, красиви секси тела, извиващи се под ритъма на самбата – това ще бъде Рио от 5 до 8 март 2011 г. Кулминацията на празника ще бъде състезанието на дванайсетте най-добри школи по самба, които ще дефилират на самбадрома в неделя и понеделник.

 

Очаква се грандиозното събитие в Рио да събере над 750 хиляди чуждестранни туристи, което е с 17,5% повече в сравнение с миналата година. Специално за Карнавала, Правителството на Бразилия ще раздаде безплатно 84 млн. презервативи на участниците и гостите на празника – това е с 53% повече спрямо 2010 г.

 

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар