Ранчо на Хаваите организира атрактивни кино турове за туристите

Booking.com

Ако сте запалени киномани, прочутото ранчо Kualoa, разположено на хавайския остров Оаху със сигурност ще ви заинтругува като атракция. Всъщност оказва се, че ранчото си е извоювало шестото място в челната десятка на най-популярните атракции сред любителите на киното в САЩ, съобщава ETurboNews.

Като негови посетители ще можете буквално да надникнете зад кулисите на известни холивудски филми и телевизионни сериали. Ако се включете в специалния кино тур ще имате уникалната възможност да видите къде е засент хитовият сериал „Lost“ или пък да вървите по стъпките на динозаврите в „;Джурасик парк“. Може да имате късмет и да видите на живо как протичат снимките на други известни продукции, между които е известният сериал „Хавай 5-0“.

 

„;Ранчо Kualoa предлага разнообразни турове на туристите, но кино екскурзиите много бързо се превърнаха в най-популятната и предпочитана обиколка“ – признава Джон Морган, управител на ранчото. Нека си припомним, че тук са заснети и сцени от популярните филми „Годзила“ и „Пърл Харбър“.

Както се посочва на официалния уебсайт на Kualoa, кино турът трае един час, а цените на билетите са  23 долара за възрастни и 15 долара за деца от 3 до 13 год.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар