Влюбена двойка с 85 сватби по света за половин година

Booking.com

Влюбена двойка от Великобритания попадна в Книгата на рекордите на Гинес с невероятното си постижение – да се врече във вярност и любов цели 85 пъти и то в рамките на половин година.

Австралийката Дениз и британецът Марк сключват брак през август 2009 година. След романтичния им меден месец в Индонезия и Австралия, двойката решава да заживее в Лондон. За Дениз обаче британската столица е „студена и депресираща“, ето защо влюбените младоженци започват да мечтаят за далечни и екзотични пътешествия.

Като истински късметлии те успяват да се преборят с над 30 000 кандидати в конкурса “Тестери на медени месеци“; и спечелват най-мечтаната и сладка „;работа“; – да сключват брак в различни кътчета на света и да описват всеки детайл от сватбената церемония и медения месец в съответната дестинация.

Само за шест месеца Марк и Дениз Дафилд-Томас са си казали „;Да“; на едни от най-екзотичните места на планетата, между които Зинзибар, Мавриций, Тайланд, Индонезия, Кения, Йордания, Австралия и други. Двамата успели да се оженят в Ню Йорк 5 пъти в рамките 48 часа – първо в първокласния хотел “Уолдорф-Астория“;, след това на върха на кулата “Емпайър Стейт Билдинг“;, два пъти в “Сентрал Парк“; и веднъж дори в такси.

Най-романтичната сватба за влюбената двойка е била в 5-звезден курорт в Занзибар, а най-екстремната – при минус 43 градуса по Целзий в Уексфорд, Ирландия. Младоженците завършили романтичния си тур с 85-та последна сватбена церемония в Куинсленд, Австралия.

След изтичането на 6-месечния им „;трудов договор“;, двамата влюбени се върнали към обичайните си работни места, но днес мечтаят да подобрят собствения си рекорд за най-много сватби по света.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар