Български петзвезден хотел в надпреварата за най-луксозен хотел в Европа

Booking.com

Българският хотел „;Феста Уинтър Палас“; в Боровец е единственият хотелски комплекс от Източна Европа, удостоен с номинация в престижния конкурса „;Най-луксозен хотел в Европа“;.

Всички хотели, които участват в надпреварата се номинират от Научния комитет на Luxury Tourism Awards. С цел да бъде максимално обективна селекцията, е използван специален софтуер, разработен от намиращия се в Лугано „;Университет на италианска Швейцария“;. Чрез алгоритъма Web2rism ще бъдат анализирани автоматично всички резервационни сайтове, които съдържат коментари и оценки от клиенти.

Целта е по специално заложени критерии, да бъдат направени обективни оценки на хотелите за луксозен туризъм по отношение на изисканост, престиж и висок стандарт на обслужване. Хотелите, които получат най-висока оценка за съответния регион ще участват във финалния етап на класацията.

Участникът в надпреварата, който ще си извоюва титлата „;Най-луксозен хотел в Европа“; ще бъде обявен на официалната церемония Luxury Tourism Awards 2011.  Церемонията е част от международното бизнес изложение за луксозен туризъм Meeting Luxury, което ще се състои от 31 март до 2 април в Лугано, Швейцария.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар