Най-сладката работа – лежиш по плажовете и получаваш 4000 евро

Booking.com

Ако си мечтаете за нова работа, пред вас стои една наистина златна възможност. Популярното шведско женско списание „Амелия“ съвсем наскоро обяви свободна позиция за може би най-сладката и мечтана работа на света – да лежиш по плажовете срещу възнаграждение от 4000 EUR!

Щастливият избраник трябва да обиколи и „;изпробва“; няколко реномирани плажа в различни кътчета на света, след което да сподели в статии впечатленията си от тях, съобщи Orange News. Макар обявата да е публикувана едва преди няколко дни, за свободната мечтана позиция вече са кандидатствали стотици ентусиасти.

Ако и вие сте един от тях, ето какви са изискванията: необходимо е да можете да плувате, да обичате да киснете дълго на плажа, да обичате да четете книги и да общувате свободно с непознати. А задълженията ви са сладки и приятни – освен да лежите на плажа, ще трябва да посещавате крайбрежните заведения, да се гмуркате и да се наслаждавате на всевъзможните разглезващи процедури, които предлагат курортите.

За избрания късметлия вече е подготвена интензивна и наситена с пътувания програма. Първо трябва да замине за Корсика, след това за Кейптаун, а после да посети няколко екзотични азиатски страни.

Е, работата е временна, но затова пък възнаграждението за месец е 4000 EUR и разбира се невероятни преживявания!

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар