В Европа отвори врати първият хотел, който предлага етаж само за жени

Booking.com

В датската столица Копенхаген отвори първият по рода си хотел на Стария континент, който предлага цял етаж, предназначен само за нежните половинки.

Хотел Bella Sky Hotel Comwell е посветил 17-я си етаж изцяло на дамите. Етажът носи името „Bella Donna“;, а до него може да се получи достъп единствено със специални карти.

Преди да предприеме тази стъпка, мениджмънтът на хотела е направил проучване относно желанията на дамите и това, което най-много ценят в една хотелска стая. Изследването е показало, че най-важната част от стаята в хотела е банята.

Участничките в проучването са заявили, че за пълноценната си почивка се нуждаят от комфортна баня, голяма душ кабина, големи кърпи, сешоари, огледала и всякакви аксесоари, които да им помогнат в разкрасителните процедури. Желанието на дамите е да разполагат в стаята си с повече закачалки за рокли и поли, дъска за гладене и ютия.

Друго тяхно изисквание е да намерят в хотелската си стая международни женски списания, а мини барът да е зареден със сок, шампанско, вино и минерална вода, кафе лате и зелен чай.

Гостите ще могат да резервират стая на етаж „Bella Donna“; директно през уебсайта на хотела. От Bella Sky Hotel Comwell споделят, че дамите, желащи да се поглезят на специалния етаж са много и местата вече са ограничени.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар