Световен Фестивал на Културата – 2 и 3 юли 2011 г. на Олимпийския стадион в Берлин!

Booking.com

Световният Фестивал на Културата е посветен на 30-тата годишнина на Международна фондация „;Изкуството да живееш“;. Това уникално събитие ще събере на едно място над 70 000 участници от повече от 150 страни, които ще отнесат със себе си уникални гледки, звуци и вкусове и ще се насладят на главозамайващото многообразие на Световните континенти, събрано на едно място.

На Световните павилиони всяка страна ще представи своите традиции и обичаи. Павилионите също така ще бъдат домакини на Международен Фестивал на вегетарианската храна, позволявайки на посетителите да се докоснат до кухнята на всички континенти. Световният Фестивал на Културата ще даде възможност на участниците да надникнат в огромното културно наследство на Индия, родината на йога, да се докоснат до индийската музика, танц и национална кухня. Грандиозното празненство на Олимпийския стадион в Берлин и Световните павилиони ще бъдат своеобразна демонстрация на красотата на всички световни култури чрез танци, музика, храна, литература и конференции. Фестивалът ще уважи нормите и ценностите на различни култури, докато се празнува хармонията в многообразието.

Фондация „;Изкуството да живееш“; за България е осигурила транспорт и нощувки на преференциални цени, за да може всеки един да стане част от това незабравимо преживяване.

Фондация „;Изкуството да живееш“; (The Art of Living Foundation) е хуманитарна и образователна неправителствена организация с дейност в над 150 страни по света. Дейността й има за цел да усъвършенства човека като личност и да го насърчи да работи в полза на обществото. Образователните програми и курсове за самоусъвършенстване на фондация „;Изкуството да живееш“; предлагат техники за освобождаване от стрес, подобряване на здравето, концентрацията и паметта, повишаване на съзнанието и постигане на хармонични отношения между хората. В България над 15 000 души са преминали през курсовете на фондацията.

Фондация „Изкуството да живееш“ работи със специален консултативен статут към Икономическия и обществен съвет (ECOSOC) на ООН, участва в работата на множество организации, включително и на Световната здравна организация (WHO).

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар