ВИП посрещане с лимузина за милионния пътник, кацнал на летище Бургас

Booking.com

Тази година за едномилионния пътник, кацнал на летище Бургас бе устроено специално ВИП посрещане. Щастливият юбилеен пътник е норвежката Сузана Тове Равндал, която кацна на най-слънчевото ни летище вчера в 11:04 ч. с полет от Ставангер.

При слизането им от самолета, Сузана и семейството й бяха приятно изненадани с букет от български рози и традиционния билет "Едномилионен пътник на летище Бургас", които им връчи ръководството на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД.

След тържествено посрещане във ВИП залата, щастливите пасажери бяха откарани с лимузина за почивката им в Слънчев бряг. В луксозното возило ги очакваха изстудено шамшанско, фруктиера с екзотични плодове и подаръци за децата. След двуседмичната им ваканция, те ще отпътуват от България отново през ВИП терминала на летище Бургас.

Семейство Равндал от Норвегия посещава страната ни за трети път. Тази година норвежците са избрали за своята почивка морския ни курорт Слънчев Бряг. "Времето в България е много приятно, хората са мили и на нас много ни харесва", сподели милионният пътник на бургаското летище Сузана Тове.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар