Цените по морето с 25% по-ниски в края на август

Booking.com

След 20 август приключва силният туристически сезон по нашето черноморие, а с края му се очаква и спад на цените по хотелите. Te ще предлагат по-ниски от юлските цени, а след 10 септември се очаква хотелското настаняване да бъде още по-достъпно за туристите.

Подобна е политиката в един от най-популярните курорти у нас Слънчев бряг.  Според Съюза на собствениците в курорта, в края на август цените ще паднат средно с 25 %. Желаещите да почиват там в момента могат си намерят двойна стая с панорама в четиризвезден хотел на база All Inclusive за 120 – 140 лв, а в петзвезден – за 200 – 240 лв на ден.

Туристите, почивали в Слънчев бряг през пиковия туристически сезон са близо 400 000. През септември курортът очаква 280 000 почиващи, предимно възрастни групи от Англия и Германия. През този месец се очакват и големи групи от Израел, които ще посрещнат еврейската Нова година в морския ни курорт.

Част от висококатегорийните хотели в Слънчев бряг ще продължат да работят и през есента. Хотелирите все още не са обявили цените за октомври, но при всички положения се очакват още по-изгодни морски предложения.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар