Топ 20 на най-луксозните хотели в света

Booking.com

Туристическият портал hotel.info създаде бляскава класация с 20-те най-лускозни хотели на планетата. Класацията е изготвена въз основа на оценките на потребителите в сайта, които дават приоритет на първокласното обслужване, луксозното и екстравагантно обзавеждане, локацията и специалните предложения, които хотелът отправя към гостите си.

Първото място сред най-луксозните хотели в света си извоюва Хотел Tulip House Boutique Hotel в словашката столица Братислава. Той бе награден с оценка от 9,7 точки, като сред най-големите му преимущества са комфортните и просторни стаи и изключително добрата локация на хотела.

След него с равен брой резултат от 9,5 точки се нареждат хотелите Swissotel Tallinn в Талин, JW Marriott Hotel Chongqing в Чунцин, Китай и Hotel Ritz Paris във френската столица Париж.

С 9,4 точки в престижната класация попадат Relais & Chateaux Hotel Jagdhof Glashütte в немския Бад Лаасфе, хотел Marriott Nagoya в Нагоя, Япония и Hotel Alameda Palace в Саламанка, Испания.

Следват хотелите Hotel General в чешката столица Прага, Hotel Sacher Wien във Виена, D’Angleterre Geneva в Женева, Old Course Hotel Golf Resort and Spa в Сейнт Андрюс, Великобритания, Pullman Bangkok King Power Hotel в Банкок, Hotel Podewils в Гданск, Полша и The Westin Portland в американския град Портланд. По-надолу в класацията попадат Dysart Hotel в Кейптаун, РЮА, Hilton Kuala Lumpur в Куала Лумпур, JW Marriott Seoul в Сеул, Pousada de Viseu в португалския Висеу и Sofitel Brussels Europe в Брюксел.

Последеното място в луксозния Топ 20 заема петзвездният Mandarin Oriental Hotel в Сингапур, който печели 8,9 точки. Освен от доброто обслужване, гостите на хотела са впечатпени от неописуемо красивата гледка, която се разкрива от последните етажи на комплекса.

Сред българските хотели, потребителите на hotel.info дават най-висока оценка от 8,8 точки на Hotel Anel в София, който за малко не попадна в пристижната класация. Приятната атмосфера и просторните и стилно обзаведени стаи са сред плюсовете на хотела.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар