357 дами по бански счупиха рекорда за най-голям бикини парад

Booking.com

С красиво плажно шествие 357 австралийки, облечени в секси бански костюми счипиха световния рекорд за най-голям бикини парад на планетата.

Хубавиците дефилираха на плажа в австралийския град Голд Коуст пред жадните погледи на стотици туристи и жители на града. Те влязоха в Книгата на рекордите Гинес, подобрявайки предишното световно постижение на своите „;колежки“; от Каймановите острови.

Инициативата за събитието е на местния вестник „;Голд Коуст Бюлетин". В шествието се включиха  дами на възраст от 15 до 65 години, които гордо изминаха минималното разстояние от 1,6 км по плажа Сърфърс Парадайз, за да счупят световния рекорд.

На шествието присъстваха представители на Книгата на рекордите Гинес, за да потвърдят, "бикини" постижението на 357-те австралийки. Той автоматично подобрява предишния рекорд от юни 2010 г., когато 331 ентусиастки на Кайманите дружно дефилираха по бански костюм на плажа.

Според местен общински съветник, плажната проява, постигнала нов световен рекорд е чудесен начин да се популяризират красивите австралийски плажове, хубавите жени и чувството за хумор на австралийците.  

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар