Авиокомпания предлага на борда допълнително място за повече комфорт

Booking.com

Латвийският национален превозвач airBaltic въведе нова услуга за своите пътници – допълнително място на борда на самолета за по-голямо пространство и комфорт.  

Янис Ванагс, вице-президент в airBaltic в областта на Корпоративни комуникации: „;През това лято, airBaltic регистрира рекорден брой на пасажерите. Средно 8 от 10 седлаки на борда на самолета бяха заети, а много полети бяха абсолютно запълнени, така че на пътниците много рядко им се случваше да имат празна седалка до себе си. Ето защо авикомпанията реши да предлага възможност за резервиране на съседната седалка, за да се осигури по-голямо пространство и удобство за нашите клиенти“;.  

Пасажерите, които пътуват с латвийския превозвач в Economy class и Economy Flex вече могат да си резервират допълнителна седалка по време на полета. Те могат да заплатят за тази услуга в офисите на airBaltic, както и в туристическите агенции и кол-центровете на авиокомпанията.  

Националният превозвач на Латвия е основан през 1995 г. с главно седалище в столицата Рига. airBaltic функционира като нискотарифен авиопревозвач, обслужващ над 70 вътрешни и международни линии. Авиокомпанията извършва полети до Европа, Скандинавския полуостров, Русия и Близкия Изток, част от които реализира в сътрудничество с редица водещи авиопревозвачи.     

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар