Актьор и партньорката му правили секс по време на скок с парашут

Booking.com

Обичате ли високия адреналин? Готови ли сте да скочите с парашут от самолет, при това чисто голи? Е, ако идеята ви се струва твърде налудничева, за известния порно актьор Алекс Торес и неговата партньорка, това съвсем не е така. Младата двойка не само е захвърлила дрехите си преди да се качи на самолета, но и си е подарила най-уникалното скайдайвинг преживяване, правейки секс по време на скока с парашут!

Оказва се, че за Алекс, който е дългогодишен иструктор по скайдайвинг, сексът във въздуха е бил отдавна бленувана мечта, която най-после осъществил. Двамата любители на адреналина се отдали страстно на ласките си още по време на полета и продължили половия акт във въздуха.

Разбира се, за да се запечата уникалното преживяване, всичко е било заснето с камера, а видеото по-късно старателно разпостранено в интернет. Това обаче е провокирало федералните власти в САЩ да направят проверка на авиокомпанията, която е позволила това да се случи. Тя може да получи много сериозни санкции, а Торес солидна глоба, тъй като според федералните закони всяко движение на борда на самолета, което разсейва пилота се счита за нарушение.

Според разкрепостената двойка, пилотът е успял да запази самообладание и се е обърнал само няколко пъти докато двамата задоволявали желанията си точно зад гърба му. Въпреки неприятностите, с които могат да се сбъскат сега, Алекс и приятелката му са доволни от незабравимото си въздушно сексуално преживяване.  

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар