Извънземните идват през ноември?

Booking.com

Може би за много от вас, срещата с НЛО е дългогодишна мечта, а за други това буди страх и притеснение. Но, вярвате или не, учени от Изследователския център на SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), са изчислили, че те вече пътуват към нас и срещата ни с тях ще бъде съвсем скоро …и то през ноември!

Наскоро три гигантски кораба са били засечени от системата HAARP, базирана в Аляска да преминават покрай Юпитер, съобщава Weekly World News. Според специалистите, няма съммение, че става въпрос за извънземни кораби. Единият от тях е широк 200 мили, а другите два са по-малки. Учените твърдят, че през ноември 2011 те ще бъдат толкова близо, че ще могат да се видят с оптичен телескоп.

По повод на това, съвсем наскоро нашумелият скандален сайт Уикилийкс разкри, че разполага с множество секретни документи, които доказват, че НАСА и високопоставени американски фигури са наясно с пътешествието на извънземните към Земята. Уикилийкс притежава много доказателства, които потвърждават, че инвазията на НЛО вече е започнала – нещо, което определено се припокрива с твърденията на специалистите от SETI.

Учените се позовават на китайски източници, които са разпостранили снимки на НАСА от Луната. На тях ясно се виждат, че там има не само човешки следи и стъпки. Според д-р Кен Джонсън, американски астронавти са намерили и заснели древни руини от неестествен произход на Луната. Там дори е имало човешки труп, за който се предполага, че е донесен от извънземен кораб.

E, oстава само да чакаме, за да разберем дали НЛО наистина съществува или това ще си остане за нас една мистична загадка…

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар