Москва: скандален секс-музей възбужда посетителите с еротична колекция и „еротични“ напитки

Booking.com

„Точка G” – това скандално име носи един от най-големите музеи за еротично изкуство. А колекцията му е още по-скандална, гореща и възбуждаща… Е, вече не само Амстердам, Берлин, Ню Йорк и още безброй градове по света могат да се похвалят с музей на секса – и Москва си има вече такъв, и то какъв!

Руската „G точка” се простира на внушителната площ от 800 000 кв. м., на която са изложени над 3000 експонати, от които струи много еротика…. Още с откриването му през лятото, скандалният музей предизвика истинска буря от противоречиви реакции. И как няма!

Като влезете в музея, пред вас ще се изправят гордо два огромни фалоса с височина от над 2 метра. Ще се нагледате на фигури на съвокупляващи се животни, на мъже, които сервират коктейли с помощта на ерекция, на статуи на русалки с два чифта гърди… и на множество еротични картини. Един от безспорните хитове е еротичният дуел между Обама и Путин, които влизат напълно голи в битка помежду си със свърхголемите си полови членове… Путин има дори два – един червен и един зелен. Според текста на стената, това е „символ на свръх-потентност“. Творбата е много политическа и според един от гидовете в музея, всичко в музея има дълбоко политическо значение.

И това разбира се не е всичко. Към музея работи и най-големият секс шоп в Москва, откъдето всеки желаещ може да си купи секси бельо, секс играчки и различни еротични подаръци. От музея се хвалят, че хитът сред туристите са секси униформите на данъчни инспектори и прокурори.

Към всичко това прибавяме и още една „еротична” екстра – кафене, чиято обстановка и напитки действат възбуждащо на посетителите. „Еротичното“ кафе и останалите възбуждащи напитки ще отпуснат сетивата ви и същевременно ще създадат у вас леко и приятно напрежение.

За създателя на „Точка G” Александър Донской, музеят не е точно за секс, а по-скоро е „проект за свобода“.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар