Ryanair ще глези пътниците си с порнофилми по време на полет

Booking.com

Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair продължава да скандализира авиационния свят. Освен, че всяка година превозвачът снима за годишния си календар провокативни еротични фотосесии на сексапилни стюардеси, сега е решил да разпали още повече страсти с най-новата си услуга – гледане на порнофилми по време на полет, пише вестник „;Сън“;.

Според шефа на нискобюджетната компания Майкъл О’Лиъри, новата екстра ще направи пътуването на пасажерите още по-приятно. Щом повечето хотели по света предлагат подобна услуга, няма нищо лошо и Ryanair да поглезва пътниците си с подобна екстра, счита О’Лиъри.

Той обяснява, че горещите порно кадри няма да бъдат излъчвани на екраните, които са монтирани на задната част на облегалките, а ще могат да бъдат проследявани чрез специално приложение на айпади и смартфони. Благодарение на това приложение, пасажерите ще елеминират скуката по време на полет, тъй като ще могат да играят видео и хазартни игри.

Амбицията на нискотарифната авиокомпания е да въведе новата услуга в срок от една година. Британският „;Сън“; припомня и крилатата шега на скандалния шеф на Ryanair, който преди няколко години бе заявил пред медиите, че дългите полети на неговата авиокомпания в бизнес класа ще включват "легла и френска любов!".

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар