Нашето петъчно предложение за уикенда

Booking.com

Отново е петък и пред нас стои въпроса каква програма да си измислим за уикенда, така че да забравим ежедневните грижи и да си да починем пълноценно. Ще ви предложим 5 идеи, които се надяваме да ви заредят с позитивни мисли за почивните дни.

1. Този път, първото ни предложение е насочено към любителите на адреналина. Ако мечтаете за това и все още не сте се осмелили да го направите, подарете си едно наистина уникално приключение, наситено с голяма доза адреналин – скок с парашут от самолет! Някои от екипа ни вече са го правили, така че повярвайте ни – изживяването е неповторимо! Вярно, скайдайвингът не е евтино удоволствие, но тръпката и емоциите си заслужават, да не говорим, че това е чудесна анти-стрес терапия. Горещо препоръчваме летателен център АВА, който се намира край монтанското село Ерден. Вземете компания със себе си – освен, че за всички ще бъде вълнуващо да ви покдрепят в адреналинското ви приключение, можете да си направите екскурзия из красивите кътчета на Северозападна България.  

2. Ако вече сте изпушили от работа, а почивката около Коледните и Новогодишните празници ви се струва твърде далеч, подарете си зареждащ уикенд на някое спокойно място. А за наша радост такива вълшебни места в България  има… Отвеждаме ви във Вила Червен –  тя е на около 2-3 км от Тетевен, сгушена в сърцето на Васильовската Планина. Там ще се откъснете от всичко…. от хората, от клаксоните, от забързания ритъм… Там ще бъдете насаме с природата, именно за да си починете. 

3.  Зарадвайте децата! Уикенд е – нека им се случи нещо забавно и различно. Водили ли сте ги скоро на куклен театър? Сигурни сме, че ако им подарите едно такова съботно развлечение, ще сгреете детските им душички и два дни усмивките няма да слязат от лицата им. А най-хубавото е, че и вие ще се разтоварите и ще се посмеете с тях от сърце 😉 

4. Нашето кулинарно предложение за уикенда е за неделен здравословен обяд. Рибата е изключително полезна за здравето ни, дори се счита, че консумацията на прясна риба помага при стреса. Пригответе си вкусна пъстърва във фурна, а за десерт отново нещо здравословно и много полезно – тиква. Всеизвестно е, че тя е богата на много витамини, за нея се говори дори, че лекува болести. Сега е сезонът на тиквите, а и на врусите, така че подарете си здраве, похапвайки вкусни тиквени десерти. Предлагаме ви една много лесна рецепта за печена тиква с мед и орехи, която със сигурност ще се хареса на близките ви.  

5. Ако обичате в студеното време да се наслаждавате на топлината и уюта вкъщи, ще ви предложим няколко креативни идеи как да освежите дома си с няколко нови ефектни аксесоара. За тази цел не трябва да викате майстор, а да вложите цялото си творчество и енергия – ще видите, че резултатът ще бъде повече от добър!

Е, надяваме се да сме ви заредили поне малко с позитивно настроение за почивните дни.  Хубав уикенд, приятели ;-))

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар