България бе отличена с приза „Неразкрита голф дестинация в света”

Booking.com

България грабна престижната награда „;Неразкрита голф дестинация в света“; за 2012 г. Това се случи на Световно изложение за голф туризъм, което се проведе от 14-17 ноември в турския курорт Белек.

Страната ни бе отличена от Международната асоциация на голф туроператорите като като най-перспективна голф дестинация, съзтезавайки се със страни като Исландия, Испания, Индия и Колумбия.

Призът бе връчен на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков. При получаване на наградата, той посочи, че голфиндустрията се развива в България едва от 10 години и вече донесе това важно отличие на страната. Шестте голф игрища, благоприятните климат и релеф, красивата природа допринасят за развиване на специализирани форми на туризъм, които разнообразяват туристическото предлагане у нас, допълни министърът.

Световното голф изложение в Белек се проведе за 14-и път тази година. На изложението взеха участие над 1400 експерти от голф индустрията – от 67 различни страни. България взе участие на голф изложението в Турция със самостоятелен щанд, на който бяха представени шест голф игрища и два голф туроператора.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар