Как да направим уикенда слънчев и незабравим?

Booking.com

Уикендът е най-сладкият завършек на седмицата. Ако му придадем и интересен привкус, със сигурност ще се превърне в едно необикновено преживяване.

Тази седмицата синоптиците ни зарадваха с оптимистична прогноза за почивните дни – слънцето ще ни се усмихва и в събота и в неделя, така че имаме всички предпоставки да направим уикенда си слънчев и незабравим!

1. Какво ще кажете за едно вълнуващо фото-сафари… и то в Копривщица? Един необикновен български град, в който колкото и пъти ходим, винаги ни е хубаво да се връщаме… Въоръжете се с фотоапарата и се разходете по калдъръмените улички сред красивите цветни къщи, старите каменни чешми и пъстрите магазинчета за сувенири… При такава атмосфера хубавите снимки са гарантирани! Останете поне една вечер, за да усетите духа на Копривщица. Градчето предлага многобройни автентични механи, ухаещи на вкусни гозби и уютни хотелчета, които така умело пресъздават специалната атмосфера на Копривщица.  Междудругото Хотел Козлеков е едно такова прекрасно място. След всичко това, не се чудете много… грабвайте фотоапарата, палете колата и газ към Копривщица – заслужава си човек да се зареди с един такъв уикенд.

2. Хайде на разходка в зоопарка! Отидете дружно цялото семейство – зоопаркът винаги е бил забавление за малки и големи. Освен, че за малчуганите ще бъде огромна радост да си пообщуват с животинките отблизо, за вас ще бъде чудесен повод да се забавлявате заедно с тях и да се откъснете за миг от ежедневието.

3. Коледните празници наближават и скоро ще трябва да декорираме домовете си, за да създадем така мечтаната уютна коледна атмосфера. Посветете си няколко приятни часа през уикенда в обновяване на коледната декорация. Според поверие, всяка година е хубаво да добавяме по една нова играчка на елхата. Всички магазини вече ни примамват с изобилие от прекрасни коледни украшения – като започнем от красивите коледни венци, които да окичем на вратата, до блещукащите цветни лампички и всевъзможните варианти на пеещ и танцуващ Дядо Коледа. Коледното изкушение е навсякъде, а едно от най-приятните неща около Коледа е именно подготовката за празника.

4. Изненадайте любимите си хора с поредното кулинарно изкушение. Този път обаче ще е сладичко… Пригответе тази фантастична Торта Сникърс и сме сигурни, че ще оберете отново овациите 😉

5. Ден без компютър – знаем, че е трудно, дори за някои немислимо… но се оптитайте поне един ден през уикенда да не вкючвате компютъра. В крайна сметка и той и вие имате нужда от почивка. Излезте с приятели, с които не сте се виждали отдавна, пробвайте някое ново заведение, купете си нова интересна книга – алтернативите на включения компютър са много.

Е, дали ще се вслушате в някоя от нашите идеи или ще ви хрумне нещо друго, само от вас зависи да направите почивните си дни слънчеви и незбравими. Усмихнат уикенд, приятели ;-))

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар