Обявиха кои са най-красивите жени в Европа

Booking.com

Италианците са късметлии! Не стига, че си имат Леонардо да Винчи, вкусните пица и паста и едни от най-добрите футболисти в света, а сега и най-красивите жени в Европа, пише немският таблоид Bild.

За да установи това, холандският туристически  портал Zoover е направил допитване сред 6500 потребители, които са подредили в Топ 5 най-големите красавици на Стария континент.

Оказва се, че според проучването, най-красивите жени в Европа са емоционалните италианки. На второ място – в пълна противоположност на темпераментните италианки, се нареждат спокойните блондинки от Швеция. В Топ 5 попадат още секси девойките от Полша, горещите испанки и холандките.

Всеки пети европеец признава, че най-красивите дами в Европа са именно на Апенините. Въпреки това, от гордост или патриотизъм, голяма част от анкетираните са посочвали за най-красиви жени своите сънароднички. Изключение правят германците и белгийците, които не си кривят душата и открито възхвалят красотата на южнячките. 

Не е изненада и кои са най-привлекателните мъже в Ервопа. Повечето дами определят като най-красиви на Стария континент страстните италианци, а веднага след тях не по-малко горещите испанци.

Жалко, че никъде в класацията не попадат българите. Според нас и жените и мъжете ни достойно си съперничат с красотата на италианците!

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар