Най- уединените и романтични места за секс почивка

Booking.com

Как мечтаете за прекарате следващата си ваканцията? Някои обожават да се пържат по цял ден на плажа, а други нямат търпение да се развихрят из нощните клубове… Но ако сте от тези, които вече са намерили сродната си душа, най-вероятно желаете да се скриете от целия свят, за да се насладите на ласките на половинката си.

С две думи: мечтаете да заминете някъде на романтична секс почивка! Ще ви предложим интересни уединени местенца по света, подходящи именно за такава релаксираща любовна ваканция.

1. Кападокия, Турция

Не си мислете, че ви пращаме в някой от баналните препълнени турски курорти. Отвеждаме ви сред мистичния пейзаж на Кападокия – вълшебно място за романтична почивка с лек ориенталски привкус. Тук, издълбано в скала ви чака едно от най-уединените места в света – малкият пещерен хотел Serinn House, който  ще ви очарова със своите 5 уютни пещерни стаи.  Спокойствието и романтиката са гарантирани – отпуснете и превърнете мечтаната почивка в незабравимо преживяване!

2. Валенсия, Испания

Признат за един от най-добрите малки хотели, La Casa Azul е перфектното място, на което да се скриете от целия свят. Разположен в покрайнините на Валенсия, в красива сграда от 19 век, този уютен хотел разполага с 3 уникално обзаведени стаи и тераса на покрива със зашеметяваща панорама към целия град. Тук може да се радвате на нежните ласки на любимия, докато се чуствате у дома си.

3. Британски Вирджински острови

Едва ли някой ще отрече, че тези карибски острови са едни от най-пленителните кътчета в света. Тук сякаш целият въздух е изпълнен с романтика. На брега на екзотичния остров Вирджин Горда ви очаква Greathouse Katitche, предлагащ 4 приказни стаи и огромни тераси с хамаци, от където да се любувате на умопомрачителни гледки. Мястото е уединено и романтично – истински рай за спокойна райска почивка… и то в компанията на половинката ви.

4. Коста Рика

Искате ли да избягате от всички, далеч от шума и погледите на туристите? Inn at Coyote Mountain е точно за вас. Сред вулканичните планини на Коста Рика, на 4000 м над морското равнище, ви очаква едно от най-усамотените и трудно достъпни места в света. Стаите са само 4, обстановката е специална, а планинските пейзажи са зашеметяващи – всичко е налице за една незабравима романтична почивка с вашата сродна душа.

5. Южна Африка

Сред дивата природа на великолепния Национален парк Kruger, се намира едно от най-зашеметяващите места в света. The Outpost предлага лукс и романтика в 12 уединени стаи, всяка от които с великолепна тераса и спираща дъха гледка… Истинска романтика сред дивата природа, която си заслужава да споделите с любимото си същество!

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар