Евтини самолетни билети за Коледа и Нова година

Booking.com

Наближават Коледа и Нова година, а с тях и магичните искри, които прехвърчат в атмосферата на европейските градове.

Ако сте от хората, които с удоволствие биха прекарали коледните и новогодишни празници в чужбина, но все още се чудите къде точно, онлайн туристическа агенция eSKY.bg дава няколко предложения за интересни дестинации, до които все още можете да летите евтино.

Виена се оказва една от най-желаните от българите коледни дестинации. И неслучайно – през месец декември, австрийската столица е една истинска коледна приказка. Със забележителната си архитектура и впечатляваща празнична украса, градът наистина предлага незабравима коледна атмосфера. Можете да се насладите на пленителните дворци, музеи и многобройни други забележителности, а посещението на някой от коледните базари със сигурност ще повдигне настроението ви още повече. Самолетни билети на Air Berlin дотам за периода ще ви излязат около 100 евро в двете посоки.

Париж е мечта за всеки романтик по всяко време на годината. През декември, обаче, градът е наистина впечатляващ. Хиляди блещукащи елхички, създават невероятно романтична атмосфера, а една гореща целувка в студена вечер, в светлината на Айфеловата кула или осветените мостове над Сена, със сигурност е нещо, което никога няма да забравите. Париж е изключително зрелищен и за децата, и в случай че решите да прекарате Коледа там, това несъмнено ще остави незабравими спомени у тях. Ако пък искате да се отдате на шопинг, забравете за големите модни къщи и се потопете в уникалната среда на коледните базари, които ще бъдат разположени по цялата дължина на Шампс Елизе. Разходете се и до голямата арка Дефанс (La Grande Arche de la Défense), за да се насладите на гледката, която се разкрива от това място към блестящия Париж. С евтините самолетни билети на Wizzair можете да стигнете дотам и обратно за около 130 евро.

Освен до Милано, нискотарифните авиокомпании предлагат евтини самолетни билети и до една по-малко популярна, но също толкова интригуваща дестинация – Бергамо. Градът е идеален за една отпускаща и неангажираща кратка почивка, лишена от блъсканицата на тълпите туристи, които всяка година се запътват към Рим или Венеция, а броят им стремглаво расте в периода на коледните и новогодишни празници. Тук можете да се пошляете на спокойствие по извиващите се улички чак до т.нар. „città alta“, а след това, по въжена линия, да стигнете до Сан Виджилио, където да се насладите на прекрасната гледка. Не е за изпускане и местния аперитив – бяло вино и Campari rosso lanterna. Ако все пак леката почивка ви се стори твърде лека, Милано, езерото Комо и Алпите са съвсем наблизо. Все още можете да закупите самолетни билети до тази интересна дестинация на цени под 100 евро в двете посоки.

Всички ходят в Берлин, тогава защо да не отидете във Франкфурт? Естествено германската столица е един от най-модерните градове в Европа, но това не значи, че тя е вашето място. Освен безупречно облечени бизнесмени и високи административни сгради, Франкфурт може да предложи и съвсем друга атмосфера на посетителите си. Тук можете да посетите музея Щадел, за да се порадвате на Пикасо, да си направите едно класическо матине в немския филмов музей, а накрая съвсем заслужено да се потопите в атмосферата на някоя таверна за по един сайдер. За коледните и новогодишни дни все още има самолетни билети от София или Пловдив до Франкфурт за около 130 евро в двете посоки.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар