Най-добрите плажове за Нова Година

Booking.com

Новата Година може да бъде посрещната на всевъзможни места – у дома, в хотел, в ресторант, дори във влак или самолет. Но има и по-необичайни места за отбелязване на дългоочаквания празник – какво ще кажете за красив плаж, на който да бъдете само по бански и червена коледна шапчица?

Ще ви предложим класация на петте най-добри плажове в света, подходящи за едно различно и екзотично посрещане на Новата Година.

1. За купонджиите – Копакабана, Рио де Жанейро

Ако искате да станете част от най-голямата новогодишна дискотека в света, Рио де Жанейро е вашето място! В навечерието на Нова Година прочутият плаж Копакабана събира няколко милиона души, които си спретват незабравим новогодишен купон. Внимавайте само, тъй като плажът не е сред най-безопасните райони в Рио – задължително бъдете нашрек за вещите си, особено през нощта.

2. За естетите – Плаж в Сидни, Австралия

Искате ли да сте сред първите на планетата, които ще посрещнат Новата Година? Препоръчваме ви това уникално преживяване и то на плажа в Сидни. Празнеството там продължава чак до зори, а според много очевидци кулуминацията на купона са невероятните фойерверки, които се славят като най-красивите в света. Ако не искате да се смесвате с многобройната тълпа, можете да си резервирате място на един от корабите по крайбрежието, където да отбележете подобаващо празничната нощ и да се насладите на грандиозните фойерверки.

3. За любителите на горещите нощи – Саут Бийч, Маями, САЩ

Ако на Нова Година мечтаете да попаднете в горещото сърце на Маями – най-подходящото място за това е известният плаж Саут Бийч. Там забавлението не стихва денонощно. Ако в сутрешните и следобедните часове ви става горещо докато се любувате на секси девойките по монокини или мачовците със загорели тела и изваяни форми, привечер цялата тази еуфория се пренася в баровете, ресторантите и нощните клубове на плажа – там под звуците на най-актуалните музикални хитове става още по-горещо! Саут Бийч определено е един от най-атрактивните палжове за една незабравима Нова Година.

4. За неуморните танцьори – Варадеро, Куба

Ако обичате страстните кубински ритми, се насочете към красивия курорт Варадеро – там се поглезите с празнична вечеря в някой от крайбрежните хотели. Е, макар, че няма да станете свидетели на истинския новогодишен празник на кубинците, тъй като Варадеро се посещава най-вече от туристи, едно е сигурно – забавленията и танците до припадък са гарантирани! Междудругото, плажът във Варадеро се слави като един от най-чистите в света.

5. За романтиците – Ясава, Фиджи

Ако не искате да се смесвате с екзалтирани тълпи, а мечтаете за блажено спокойстие на плажа, Фиджи е вашето място. Там никой за никъде не бърза, дори в посрещането на Нова година. За подобно релаксиращо преживяване ви препоръчваме едно специално място – романтичният остров Ясава, който многократно получи признания за най-екологичнo чисти плажове в света. Така че, ако ви се мързелува около Нова Година и то на едно от най-чистите места в света – резервирайте си самолетен билет и право към Фиджи!

 

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар