easyJet въведе авиационно приложение за смартфони

Booking.com

Днес авиопревозвачът easyJet пусна своето първо авиационно приложение за смартфони. Напълно безплатно, съвместимо с iPhone и с Android базирани смартфони, приложението позволява на пътниците да търсят цени, да резервират полети и да използват други услуги чрез своите мобилни телефони, докато са на път.

За по-малко от 30 секунди, чрез него потребителите могат да запазят полет за повече от 580 дестинации в мрежата на easyJet.

Всеки, който изтегли приложението и се регистрира, ще има собствен, персонализиран начален екран с часовник, отброяващ времето до следващия резервиран полет.

Информацията ще бъде достъпна на пет европейски езика – английски, френски, немски, испански, италиански.

Регистрираните потребители избират своята дестинация и дата на пътуването, и трябва само да въведат паролата си, за да потвърдят резервацията.

Чрез основните функции на приложението пътниците могат да:

– търсят и резервират полети на стандартни и гъвкави ценови тарифи; 

– добавят багаж, спортна екипировка и да закупят услугата „;бързо качване“; към своята резервация до два часа преди полета; 

– променят езика/валутата по избор от пет европейски езика. Приложението ще разпознае езика на телефона по подразбиране;

– проверяват статуса на полета си за пристигане, заминаване, номер на полета по планирано, реално разписание и очакван час;

– управляват своите резервации за промяна на полета или да добавят друга необходима информация; 

– променят резервации, да изискат възстановяване на плащане и трансфери, особено полезни в случаи на отменени полети.

Приложението вече е достъпно за безплатно сваляне в iTunes App Store и Android Market. Към него ще бъдат добавяни още функции през следващите няколко месеца. 

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар