Звездите на Коледа и Нова Година

Booking.com

Сексапилната Николета Лозанова е най-желаната футболна съпруга за компания навръх Нова Година. Бременната красавица отново оглави класация, само че този път в Португалия. Според проучване, 34% от анкетираните мъже са посочили, че изгарят от желание да си кажат наздраве в полунощ именно с българското момиче.

Да надникнем в световния шоу бизнес. Още една красива бъдеща майка, само че популярна на световната музикална сцена – Бионсе ще прекара Коледа в уютната компания на съпруга си Джей-Зи и цялото семейство, като заложи на мотото „;празници без телевизор“;.

Том Круз и красивата му половинка Кейти Холмс са решили да зарадват дъщеричката си Сури с куп подаръци за Коледа. Едно от най-известните деца на холивудски знаменитости вече е поръчало на Дядо Коледа пони, диамантени обеци и рокля като на принцеса за "скромната" сума от 100 000 долара.

На най-нашумялата влюбена двойка
принц Уилям
 и Кейт Мидълтън ще им се наложи да празнуват Коледа два пъти. Заради строгия протокол, младоженците са длъжни да прекарат празника в семейството на Уилям, а следващия ден са решили да бъдат в компанията на сестрата на Кейт, Пипа. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще бъдат в Сандригам, официалната резиденция на кралица Елизабет Втора, в която тя прекарва коледните празници.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар