Най-много секс правим между Коледа и Нова година

Booking.com

Периодът между Коледа и Нова Година е един от най-сладките в годината. Освен, че сме с приповдигнато настроение заради веселбата около празниците, оказва се, че тогава сексуалният ни апетит е направо неудържим, посочва сайта Дейли бийст.

Учени от Тексаския университет утановили, че най-много секс се прави именно между Коледа и Нова Година. През този „;греховен“; период от годината се зачеват и най-много бебета, така че не е учудвайте, ако голяма част от приятелите ви празнуват рождения си ден през септември. В САЩ дори е установено, че най-често срещаният рожден ден е на 16 септември – девет месеца след разгорещените веселби около коледните и новогодишните празници.  

Оказва се, че по-студеното време също засилва сексуалния ни апетит. Тексаските учени са установили, че през лятото качеството на семенната течност при мъжа се понижава и въпреки изкушаващите разголени летни тела и купоните до зори, на практика лятната горещина снижава сексуалните ни желания.

Търговците също имат своите наблюдения и потвърждават, че сексуалната активност между Коледа и Нова година е най-висока. През декември презервативите се харчат като топъл хляб, а продажбите скачат двойно. Този период ярко контрастира с горещия месец август, когато се отчитат най-малко зачевания на бебета – това съответно води и до най-малко празненства на рожденни дни през пролетта.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар